Lef

Verwacht:
2000

De jeugdvrienden Olivier (Viggo Waas) en Luc (Rick Engelkes) zijn samen een speelfilm aan het maken. Scriptschrijver Olivier kampt echter met een enorm gebrek aan inspiratie. Daar komt verandering in als hij op een regenachtige avond Mariëlle (Alice Reys), de vrouw van zijn dromen, ontmoet. Als Olivier ziet dat ze in elkaar geslagen wordt door haar ex-vriend (Victor Reinier), durft hij niets te doen. Vanaf een afstand kijkt de vrouw hem aan, maar in plaats van haar te hulp te schieten, verschuilt Olivier zich.

Aangeslagen over zijn lafheid, besluit hij het voorval te verwerken in zijn eigen script. Alleen speelt hij nu de rol van stoere held. Hij kan de vrouw maar niet uit zijn hoofd zetten en wordt telkens op allerlei wijzen met haar geconfronteerd. Dan ontmoet hij haar opeens weer in het echt. Zal ze hem herkennen? Ze worden verliefd op elkaar en alles lijkt nu goed te gaan....totdat Luc ook verliefd op haar wordt.

Olivier moet nu een belangrijke beslissing nemen over zijn liefde voor Mariëlle enerzijds en zijn levenslange vriendschap met Luc anderzijds. Zou hij nu eindelijk lef tonen en de juiste beslissing nemen? Of zal hij voor altijd de held moeten spelen in slechts zijn eigen dromen?

Pers

inloggen of meer info

Deel deze film

Gerelateerde films

Login

Inloggegevens kwijt of vergeten? Klik hier