We Want Cinema zoekt film talent

We Want Cinema zoekt film talent

 

We Want Cinema is het nieuwe online platform waarop je samen bepaalt wat er draait in de bioscoop. Vanaf nu krijgen filmmakers de unieke mogelijkheid de eigen producties in verschillende We Want Cinema bioscopen binnen heel Nederland te vertonen. We Want Cinema biedt filmmakers de mogelijkheid tot een eigen bioscooprelease. Filmmakers kunnen zich aanmelden bij info@wewantcinema.com.

Via het online platform organiseert en promoot de filmmaker zelfstandig zijn of haar film bij een eigen achterban door middel van 'crowdticketing'. Zodra er via We Want Cinema voldoende tickets worden verkocht gaat de film van de plank naar het witte doek. Op eigen voet kan iedere filmmaker zijn of haar film, met behulp van de eigen 'fanbase', tot een bioscooprelease brengen.

28 Maart vond de eerste bioscoop première via We Want Cinema plaats, dat was STEEKSPEL van Paul Verhoeven. Op 20 juni is de documentaire Roger Raveel - DE SCHILDER, DE DOOD EN DE MUZE van John Albert Jansen de tweede film die via het platform in de bioscoop zal draaien. Op 29 augustus gevolgd door derde première via We Want Cinema: de speelfilm GAME van Miles Roston. Kaarten voor deze vertoningen zijn te koop op de website www.wewantcinema.com.

 

Deel dit nieuwsbericht

Terug naar het overzicht

Login

Inloggegevens kwijt of vergeten? Klik hier