Tweede broer gratis naar de film

Tweede broer gratis naar de film

Van elke twee broers die donderdag 11 juli samen naar de komische roadmovie MARIAGE À MENDOZA gaan, krijgt er één zijn bioscoopkaartje gratis. Distributeur Amstelfilm bedacht de actie, omdat de relatie tussen twee broers in deze Frans-Argentijnse film zo mooi centraal staat. Wie van de twee het gratis kaartje krijgt, dat mogen de broers onderling uitvechten.

In MARIAGE À MENDOZA van Edouard Deluc, reizen de Franse broers Antoine en Marcus naar het Argentijnse Mendoza, voor het huwelijk van hun neef. Bij aankomst in Buenos Aires blijkt dat het helemaal niet zo goed gaat met Antoine: hij is net gedumpt door zijn vrouw. Marcus doet zijn best om zijn broertje er weer bovenop te helpen, maar is zelf ook niet echt gelukkig. Ze maken nieuwe Argentijnse vrienden en ontmoeten bijzondere mensen, maar de broers vinden vooral elkaar terug tijdens deze reis.

De actie is geldig bij Bioscoop Het Ketelhuis en De Balie Cinema in Amsterdam, bij Sliekerfilm in Leeuwarden en bij Filmhuis Hilversum, maar niet in combinatie met andere kortingen. MARIAGE À MENDOZA, met een soundtrack van Herman Dune en hoofdrollen van Nicolas Duvauchelle en Philippe Rebbot, draait vanaf 11 juli in de filmtheaters. De film is ook te zien in De Verkadefabriek te Den Bosch en in Filmhuis Den Haag, maar daar is de actie niet geldig.

Deel dit nieuwsbericht

Terug naar het overzicht

Login

Inloggegevens kwijt of vergeten? Klik hier