Exclusieve voorpremiere nieuwste film Mr Oizo

Exclusieve voorpremiere nieuwste film Mr Oizo

Dubbel feest voor fans van de waanzinnige geest van Mr Oizo, oftewel Quentin Dupieux, aanstaande zaterdag 15 augustus. In bioscoop Het Louis Hartlooper Complex gaat zijn nieuwste film RÉALITÉ in voorpremière. Aansluitend geeft Mr Oizo acte de présence bij het dansfeest SuperRauw in het nabij gelegen Tivoli Vredenburg. Bezoekers van SuperRauw krijgen op vertoon van hun kaartje € 2,50 korting op de voorpremière van RÉALITÉ.

RÉALITÉ is een absurde komedie en vertelt het verhaal van cameraman Jason die ervan droomt zijn eerste horrorfilm te regisseren. De rijke producer Bob Marshall is bereid het project van Jason te financieren. Op één voorwaarde: Jason krijgt 48 uur om de beste schreeuw uit de filmgeschiedenis te vinden. In de film is een cameo weggelegd voor een van de leden van Daft Punk. De cast bestaat onder meer uit Jon Heder, bekend van NAPOLEON DYNAMITE. Het is voor het eerst dat een film van Quentin Dupieux in de Nederlandse bioscopen te zien is. "Eindelijk", schreef De Filmkrant onlangs en bekroonde de film meteen met vier en een halve ster. Dupieuxs eerdere films WRONG en de bekende culthit RUBBER verschenen wel op dvd. RÉALITÉ draait vanaf 20 augustus in de bioscoop.

SuperRauw wordt in navolging van de populaire Rauw-feesten georganiseerd door DJ Joost van Bellen. Naast Mr Oizo, bekend van Flat Beat de bijbehorende gele pop Flat Eric en zijn vernieuwende electro, staan ook Felix the Housecat en RipTide op de line up. 

Deel dit nieuwsbericht

Terug naar het overzicht

Login

Inloggegevens kwijt of vergeten? Klik hier